Andrei Popete Pătrașcu: Târgu Jiul are nevoie de o resetare reală politică, administrativă și civică

De câțiva ani, Târgu Jiul a devenit un conglomerat de birocrație și impostură. În alte orașe similare Târgu Jiului, pe primul loc sunt puși cetățenii, nu interesele politice sau ale unor grupări infracționale susținute chiar de cei care ar trebui să le demaște!

Dacă nu avem curajul să recunoaștem că fără o resetare reală politică, administrativă și civică, Târgu Jiul se va prăbuși economic și demografic, vom suporta consecințele intereselor personale și de grup ale celor care au transformat orașul într-o afacere locală, susținuți de o parte importantă a presei din Gorj.

Indivizi care au confiscat totul în acest oraș, de la funcții în instituțiile publice, sinecuri, străzi și monumente istorice la ziariști transformați în purtători de cuvânt, respiră cu impresia că pot cumpăra orice, fără a conta prețul sau demnitatea, iar păpușarul știe că marionetele sunt ieftine indiferent de vremuri.

Puținii cetățeni care își asumă opiniile în spațiul public sunt atacați constant pe siteurile loiale celor care își închipuie că dețin astfel puterea, sunt denigrați, admonestați și supuși oprobiului public, prin manipulare și atacuri la persoană. Jocuri murdare prin care cei care ar trebui să fie în slujba cetățenilor dovedesc dispreț față de interesele comunității și multă impostură.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s