Pentru că PSD Gorj este un partid de muți, se aude doar vocea senatorului liberal Ion Iordache

Într-o scrisoare deschisă, postată pe pagina de Facebook, senatorul liberal Ion Iordache, cere președintelui României, K.W. Iohannis și președintelui PNL, F. Cîțu, să își facă datoria față de țară și de cetățeni.

Senatorul Iordache este singura voce din Gorj care atrage atenția cu subiect și predicat, că gorjenii au nevoie urgent de un plan de dezvoltare pe termen scurt și mediu! Restul parlamentarilor gorjeni sunt fie muți, fie surzi, când vine vorba despre problemele Gorjului, despre planurile și strategiile care să salveze ce mai poate fi salvat, în timp ce în spatele lor se află o șleahtă inertă de politruci care conduc instituțiile județene și locale pentru interesele personale sau de grup.

Și cum altfel când PSD-ul își negociază în aceste zile poziția politică, pentru a susține un guvern minoritar condus de un general intrat în rezervă, doar pentru a-și satisface nevoile politice. Un fost general promovat drept erou al Armatei Române, când de fapt, întreaga sa carieră militară a fost fardată, tocmai pentru a-i pregăti intrarea în politica mare.

Revenind la scrisoarea deschisă a parlamentarului gorjean Ion Iordache, aceasta arată un singur lucru! Coloană vertebrală și interes pentru problemele Gorjului. Gorjeni, PSD-ul a trădat interesele acestui județ tot mai sărac. Sunt muți și umblă cu cioara vopsită. La fel și deputații peneliști! Toți fac parte din marea familie a Cuculidelor și se ocupă cu parazitismul la cuib. Gorjul nu e cuibul lor!

Scrisoare deschisă,

Domnilor Klaus Iohannis, Președintele României și Florin Cîțu, președintele PNL

În numele gorjenilor, vă rog să vă amintiți că ați jurat solemn să vă faceți datoria față de țară și față de cetățenii ei!

După ce a fost sacrificată economia și sănătatea tuturor pentru acapararea Partidului Național Liberal, sfidând toate regulile, l-ați desemnat în bătaie de joc pe Dacian Cioloș ca premier, prelungind criza politică într-o perioadă în care sute de români mureau în fiecare zi. Desemnarea lui Nicolae Ciucă, un premier fără majoritate parlamentară, forțând o alianță cu PSD, întrece orice limită! Vă rog să vă amintiți că românii ne-au ales pentru guvernarea și dezvoltarea României fără PSD! Orice înțelegere cu PSD înseamnă că puneți pe primul loc goana după putere și interesele personale.

Fac un ultim apel colegial la dumneavoastră! Opriți distrugerea țării, guvernați pentru oameni! Ascultați strigătul disperat al județelor sufocate de criză! Auziți Gorjul!

Gorjenii au nevoie urgent de un plan de dezvoltare pe termen scurt și mediu! Aveți toți pe masă propunerea de proiect „Gorjul calamitat social și economic de decarbonare”!

Angajații Complexului Energetic Oltenia își strigă disperarea pentru că refuzați să le acordați dreptul la pensie anticipată, deși îl merită!

Gorjul este complet izolat de lipsa unui drum rapid, deși toate guvernele promit finanțarea unui astfel de proiect de peste 10 ani.

Ani de zile ați explicat românilor că PSD a distrus țara pentru clientela de partid, acum, pentru interese mârșave, vindeți pas cu pas viitorul oamenilor tocmai PSD-ului!?!? Inacceptabil! Eu nu voi fi parte la această trădare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s