„Cruciada împotriva comunismului”, un scurtmetraj realizat de două asociații de reconstituiri istorice din România

Două asociații de reconstituiri istorice din România realizează un film de scurtmetraj a cărui acțiune se petrece în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Asociația de Reconstituiri Istorice „Ferdinand I” și Asociația „Edelweiss Ost” vă invită să vizionați trailerul filmului „Cruciada împotriva comunismului”, un scurtmetraj de război regizat, co-produs și co-scris de cele două asociații de reconstituire istorică.

Acțiunea filmului se petrece în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și prezintă camaraderia de arme dintre soldații români și cei germani, care dispare după Bătălia de la Stalingrad, încercările dure ale războiului, actele de eroism ale protagoniștilor și lupta pentru supraviețuire într-un război în care chiar și victoria reprezintă o înfrângere.

Scenele de reconstituire a luptelor din cele două campanii militare, de pe Frontul de Est, apoi cel din Vest, sunt realizate de către membrii celor două asociații co-producătoare ale filmului, Asociația de Reconstituiri Istorice „Ferdinand I”, în uniformele Armatei Române și Asociația „Edelweiss Ost”, în uniforme militare Wehrmacht.

Lansarea scurtmetrajului „Cruciada împotriva comunismului” va avea loc în luna iunie a.c., în cadrul unui eveniment de istorie vie organizat de producătorii filmului, cu prezentarea uniformelor, echipamentului militar, armelor și accesoriilor folosite la realizarea filmului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s