„Ziua Porților deschise” la Școala Gimnazială Nr. 47 din București

Școala Gimnazială Nr. 47 din București, învățământ tradițional și Waldorf, din Sector 3, vă invită în ziua de 8 aprilie 2022, între orele 10.00 şi 14.00, la evenimentul „Ziua Porţilor Deschise”.

Prin acest eveniment anual, Școala Gimnazială Nr. 47 București vine în întâmpinarea părinților viitorilor elevi ai claselor pregătitoare, tradițional și Waldorf, să ne cunoască, să cunoască școala noastră, să afle detalii legate de metodologia de înscriere în învățământul primar precum și despre oferta educațională.

„Ziua Porților deschise” înseamnă prezentarea ofertei educaţionale, discuții cu cadrele didactice ale școlii noastre, standuri de prezentare ale activităților ciclului primar și ciclului gimnazial şi alte activităţi relevante pentru atmosfera din școală, ne-a declarat prof. Cornelia Zamfirescu, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 47 din București.

În cadrul acestei zile, elevii și cadrele didactice vor organiza o serie de ateliere educaționale: arhitectură și mediu pentru copii, muzică și pictură în aer liber, modelaj, lectură, istorie vie, grădinărit și competiții sportive. Parteneri: Asociația de Reconstituiri Istorice „Ferdinand I” și Asociația culturală Tătărescu.

Elevii, cadrele didactice, conducerea școlii și părinții vă aşteaptă pe 8 aprilie, începând cu ora 10.00, pentru a vă răspunde la întrebări, pentru a vă prezenta școala și baza materială, pe scurt pentru a ne cunoaște.

Doi foști aviatori, invitați de onoare ai Școlii Gimnaziale Nr. 47

Între orele 11.00 și 12.00, vor fi prezenți la Școala Gimnazială Nr. 47, cu ocazia inaugurarii Cercului de Istorie vie și cinstire a Eroilor „Ferdinand I”, d-nul comandor aviator (rtr.) Ion Breazu, fost pilot de vânătoare, pe avioane cu reactie, al Forțelor Aeriene Române, și d-nul Nicolae Furdi, fost pilot-comandant pe TUPOLEV-154 în România și BOEING 737 în Coreea, care le vor povesti copiilor din activitatea lor de aviatori militari și civili, întâmplări și peripeții de la manșa avioanelor pe care le-au pilotat.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s