Andrei Popete Pătrașcu: Cine girează dezastrul de pe Calea Eroilor!?

Departe de a fi finalizate, lucrările de pe Calea Eroilor din Târgu Jiu par abandonate de către firma italiană care a contractat lucrarea, cu mai puțin de două luni înaintea incheierii perioadei de prelungire a lucrărilor. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat finanţarea proiectului de modernizare a Căii Eroilor din Târgu Jiu încă din 2017.

Andrei Popete Pătrașcu, unul dintre coordonatorii Grupului Civic Gorj, precizează că la acea dată proiectul prevedea parcări subterane, piaţete acoperite cu sticlă, iluminat modern, mutarea reţelelor de canalizare, apă şi electricitate, inclusiv un pasaj la trecerea de cale ferată.

„În noiembrie 2019 primarul Romanescu semna contractul cu o firmă controversată al cărui asociat este prezentat de presa italiană ca fiind suspectat de relații cu mafia! Firma avea la data semnării contractului un singur angajat. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației nu pare interesat pe mâna cui au ajuns banii pe care i-a aprobat pentru finanțarea modernizării Căii Eroilor, nici faptul că termenul lucrărilor a fost prelungit de la 12 la 31 de luni. Un gorjean lucrează la acest minister! Vine des la Gorj, dovadă și fotografiile cu operele lui Brâncuși, dar nu și cu șantierul de pe Calea Eroilor”, spune Andrei Popete Pătrașcu.

Au trecut 29 de luni și așa arată lucrările! Ce se mai poate face în 60 de zile!? Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației are un Corp de Control care să verifice ce se întâmplă pe Calea Eroilor din Târgu Jiu!?

Foto: Grupul Civic Gorj.
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s