Blestemul cărbunelui sau blestemul celor care am rămas în Gorj!

▪︎ Marinela Strîmbulescu |

Oficial: 3 morți și 9 răniți! Asta anunța presa națională în urmă cu o oră!

A fost nevoie, din nou, să moară oameni nevinovați în carnagiul din Cariera Jilț Sud, ca să ne convingem încă o dată că avem conducători corupți. Minerii care au decedat astăzi nu au murit din cauza incompetenței lor, ci datorită corupției de care aminteam!

Premeditarea uciderii lucrătorilor CEO s-a făcut prin îmbuibarea unora care acum transmit mesaje de condoleanțe!

CEO nu a fost privită niciodată o companie strategică pentru independența energetică a României, CEO a fost doar un sac fără fund de unde și-au alimentat conturile deopotrivă politicienii și sponsorii partidelor politice, rubedeniile acestora și protejații sistemului.

Este de notorietate faptul că societatea nu a investit în retehnologizare, în îmbunătățirea condițiilor de lucru, în crearea infrastructurii necesare, nici măcar în echipamentele de protecție, pentru că, nu-i așa, avea de mulțumit toți acești îmbuibați ai sistemului!

Noi toți suntem vinovați de moartea acestor oameni! Noi toți închidem ochii pentru că fiecare se crede un mic Dumnezeu! Un jucător pe care nu îl interesează decât propria prosperitate!

Astăzi au fost ei la ruletă, mâine vom fi noi!

29 de ani, 38 de ani, 48 de ani… dureros!

Grupul Civic Gorj anunță gorjenii care doresc să aprindă o candelă în memoria minerilor morți astăzi din cauza corupției gulerelor albe din minerit, că o pot face miercuri, 18 ianuarie 2023, de la ora 17.30, pe treptele Complexului Energetic Oltenia!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s