OFA UGIR: Un eveniment organizat cu succes alături de OFA UGIR Gorj, la Târgu Jiu!

La Târgu Jiu s-a desfășurat marți, 25 aprilie 2023, Conferința Regională a Organizației Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (OFA UGIR), cu tema „Despre fondurile nerambursabile, investiții și competențe digitale cu impact real în economia locală”.

În cadrul dezbaterii desfășurate la Casa Danielescu din Târgu Jiu, au vorbit celor prezenți, în calitate de speakeri, Marinela Strîmbulescu, Președinte OFA UGIR Gorj și Ana-Maria Icătoiu, Vicereședinte OFA UGIR, coordonatoare a Direcției finanțări europene și guvernamentale, moderatorul evenimentului fiind Amalia Georgescu, Vicepreședinte OFA UGIR Regiunea N-E. Au fost prezentate antreprenorilor din regiune, în detaliu, concret și aplicat, toate oportunități de finanțare a afacerilor, dar și a comunităților locale.

Peste 100 de participanți la Conferința Regională organizată de OFA UGIR la Târgu Jiu!

La dezbaterea dedicată noutăților de dezvoltare, competențelor digitale și investițiilor potențiale pentru Regiunea Sud-Vest, au participat peste 100 de antreprenori interesați să aplice informațiile conferinței pentru realizarea proiectelor de investiții.

Au fost abordate teme de actualitate pentru antreprenorii Regiunii Sud-Vest, cum ar fi Tranziția justă pentru Oltenia, domeniu care implică o serie de măsuri și politici pentru a atenua impactul negativ asupra locuitorilor, economiei și mediului înconjurător, în timp ce se promovează o dezvoltare durabilă și o creștere economică echitabilă și se referă la: diversificarea economiei, crearea de locuri de muncă alternative, protejarea comunităților locale, promovarea energiilor regenerabile sau reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Fiecare antreprenor știe cât de important este să gândească strategic afacerea, dar acest lucru poate fi făcut doar cunoscând principalele fluxuri de finanțări pentru regiune. De aceea evenimentul organizat de OFA UGIR la Târgu Jiu a fost gândit în sprijinul antreprenorilor și cu discuții aplicate pe tipuri de proiecte adaptate specificului regiunii.

Pentru a întregi experiența evenimentului excelent organizat de OFA UGIR și președintele filialei Gorj, Marinela Strîmbulescu, pe întreaga durată a conferinței a putut fi admirată Expoziția de colaj textil „ArhiUrme” a artistei Mariana Frătița.

La finalul evenimentului participanții au avut oportunitatea să schimbați idei, să stabilească noi contacte cu toți cei prezenți, într-o sesiune de networking și pauză de prânz.

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR promovează creșterea importanței rolului femeii în dezvoltarea societății românești, sprijinirea, dezvoltarea, promovarea femeilor antreprenor, susținerea inițiativelor de business care vor genera produse și servicii inovatoare.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s