Marinela Strîmbulescu: De ce senatorul Ion Iordache este un lider politic, iar alții nu!

După mesajul dur al senatorului Iordache, postat pe pagina sa de socializare, la adresa propriului partidul, în care se delimitează de actuala guvernare, reacțiile din Gorj nu au întârziat să apară. Marinela Strîmbulescu, una dintre vocile puternice ale societății civile, a transmis un mesaj de susținere a poziției senatorului liberal față de proasta guvernare de până acum.

„Poziția senatorului PNL lon Iordache merită un punct de vedere”, afirmă Marinela Strîmbulescu, în postarea sa.

„Gorjul are un singur parlamentar care știe ce vrea, dar mai ales care înțelege că voturile gorjenilor l-au trimis în Legislativ.

Astăzi, senatorul Ion Iordache a transmis pe contul său de facebook, un mesaj clar, prin care se delimitează de actuala guvernare și de echipa din PNL care a trădat nu doar așteptările electoratului său, ci și ale propriilor lideri. Ion Iordache este unul dintre acești lideri, pentru că spune ceea ce gândește, este pertinent, nu adună scame de pe sacourile altor lideri și nu ridică mâna pentru că așa i se cere. Sunt câteva motive care îl fac un lider puternic, nu unul de conjunctură. Un lider puternic este capabil să facă opoziție propriului guvern, propriului partid, punând pe primul loc oamenii care l-au trimis în Parlament. Girul pe care acesta îl oferă nu este funcția sa din partid, ci scaunul de senator, iar Gorjul nu a mai avut de mult timp un astfel de parlamentar, poate de pe vremea lui Gheorghe Tătărescu.

Datoria față de oameni, de gorjeni, este mai importantă decât propria imagine în partid. Un lider știe singur când trebuie să ridice mâna sau când să spună lucrurilor pe nume!

Ion Iordache are multe de făcut pentru Gorj. Cam cât s-a promis în ultimii 30 de ani, fără să se miște un deget. Vremurile grele nasc lideri puternici, iar Gorjul are nevoie astăzi de acest lider”, încheie Marinela Strîmbulescu mesajul său în care susține poziția senatorului Ion Iordache.

Precizăm că liberalul gorjean a atacat în termeni duri echipa lui Florin Cîțu, afirmând că este un an pierdut și o guvernare eșuată. „În loc să arătăm lumii cât de multe poate realiza echipa liberală, în goana lor după putere, au călcat totul în picioare! Nu pot accepta să fiu asociat cu asemenea politică distructivă. Au distrus tot, iar blatul cu PSD a pus capac. Mă delimitez de actuala guvernare!”, a scris pe pagina sa de socializare, senatorul gorjean.

presaliberaonline

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s