Cât deranj, pentru un sondaj! Primarul Romanescu are nevoie disperată de o victorie, pentru viitoarele bătălii politice

▪︎ Andrei POPETE PĂTRAȘCU

Păi nu domnul Marcel Romanescu susținea, plin de emfază, că vrea să fie sondat? Grupul Civic Gorj își exprimă dezacordul cu privire la distragerea atenției din partea domnului Primar, față de problema de fond, la care trebuie să răspundă! Câți bani au fost plătiți efectiv, din cei 60 de milioane de Euro, pe care primarul Romanescu spune că i-a atras pentru Târgu Jiu!?

Acuzând atacuri dure, profitând de conjunctura faptului că unul dintre coordonatorii Grupului Civic Gorj este soția managerului Centrului Brâncuși, domnul primar și-a pus poalele în cap, a făcut apel la susținătorii loiali, unii dintre ei, recunoscând după discuții, că nu știau nimic despre subiect, regretând chiar intervențiile de pe Facebook.

Primarul Romanescu insistă să degajeze fondul real al problemei, răspunsurile pe care le evită, chiar dacă astăzi și-a nuanțat poziția față de subiectul preferat al domniei sale, cazul Doru Strîmbulescu, ținem să precizăm că Grupul Civic Gorj nu este format dintr-o singură persoană, Marinela Strîmbulescu. Acest grup civic, domnule primar, este activ din anul 2020, și de doi ani problemele târgujienilor sunt subiecte pe care în timp ce dumneaviastră le ocoliți, noi le aducem în discuție. Știm, vă este comod să vă prevalați de o singură persoană din Grupul Civic Gorj! Asta denotă lipsa argumentelor, poate și mai grav a răspunsurilor pe care târgujienii le așteaptă și o serie de alte lucruri pentru care da, dorim să aflăm părerea târgujienilor cu privire la activitatea dvs.! Dacă vă amuză un sondaj, care este până la urmă un exercițiu al democrației, asta denotă atitudinea de suficiență pe care o afișați fără reținere.

Rămâne o certitudine după aceste zile, primarul Târgu Jiului pierde din aderanța de până acum la electoratul care l-a susținut în ultimele alegeri, lipsa transparenței, cheltuirea după bunul plac al banului public și nerezolvarea problemelor reale ale târgujienilor, cântăresc greu în balanța viitoarelor bătălii politice, iar domnul Romanescu știe asta și are nevoie disperată de o victorie.

Vă vine sau nu să credeți, așa arăta în urmă cu un an Calea Eroilor de la Târgu Jiu. Așa arată și astăzi! Doar că de vină nu este managerul Strîmbulescu, ci chiar domnul primar Romanescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s