Un sondaj de opinie lansat de curând la Târgu Jiu, spulberă mitul primarului Romanescu

Grupul Civic Gorj a lansat un sondaj de opinie, prin care târgujienii sunt întrebați dacă sunt de acord cu organizarea unui referendum privind încetarea mandatului lui Marcel Romanescu, din funcția de  primar al Târgu Jiului.

Organizatorii sondajului sunt nemulțumiți de modul în care edilul liberal a gestionat problemele orașului în ultimii ani și vor ca oamenii să se exprime prin referendum dacă îl mai doresc pe Marcel Romanescu în funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. Achizițiile publice umflate, multe sub semnul întrebării, lipsa atragerii de fonduri europene, dar și proasta gestionare a problemelor reale ale municipiului, sunt doar câteva din problemele pe care Grupul Civic Gorj le ridică în privința modului în care primarul Marcel Romanescu conduce de 5 ani Primăria Târgu Jiului.

Pentru a vă face o idee despre risipa banului public la Primăria Municipiului Târgu Jiu, 3.711 Euro a costat anul trecut tipărirea Raportului Anual de Activitate a Primarului pentru anul 2020. Preț de bestseller, mai modest. E mult, e puțin, să decidă jurnaliștii care susțin activitatea primarului Romanescu, dar și cetățenii municipiului care contribuie cu taxele și impozitele plătite, la risipa banului public, după bunul plac al primarului.

Pentru linkul Sondajului de opinie (Click AICI!)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s