DEZVĂLUIRI. Camelia Alexandru: Proiectele Centrului Brâncuși stau în calea unor afaceri imobiliare susținute politic

MANAGERUL CENTRULUI BRÂNCUȘI, DORU STRÎMBULESCU, STĂ ÎN CALEA PLANURILOR IMOBILIARE ALE AFACERISTULUI LOCAL CĂLIN LEMNARU, DE ACEEA SE DOREȘTE ÎNDEPĂRTAREA SA DE LA CENTRUL BRÎNCUȘI!

Doru Strîmbulescu a făcut eforturi deosebite pentru introducerea ansamblului Brâncuși în patrimoniul UNESCO, fapt care îi strică mult planurile afaceristului CĂLIN LEMNARU. Acesta are 3 proprietăți adiacente Axei Brîncuși pe care ar fi cheltuit deja 2 milioane euro. Își dorește să construiască un hotel de tip HILTON în zonă, introducerea Axei Brîncuși în patrimonuiul UNESCO ar fi un dezastru pentru el. Se pare că partidul Pro Romania este finanțat de el, vicele Coica, care are cultura în subordine, răspunde la comenzile sale și acesta este promotorul inițiativei de îndepărtare a lui Doru Strîmbulescu de la conducerea Centrului Brâncuși, ajutat mult se pare chiar de jurnalistul Narcis Daju.

ESTE DE-A DREPTUL IMORAL CA UN OM CARE S-A ZBĂTUT SĂ FACĂ CEVA PT. ORAȘ ȘI PT. MOȘTENIREA LĂSATĂ DE BRÎNCUȘI SĂ FIE ASTFEL TRATAT DE AUTORITĂȚLE LOCALE, ÎN LOC SĂ FIE SPRIJINT ÎN EFORTURILE SALE ESTE UMILIT ȘI ÎNDEPĂRTAT.

Am primit pe surse,

,,Doru Strâmbulescu, prin poziția sa de la Centru Brâncuși, făcea mult lobby și manifesta interes pentru avizarea dosarului de introducere în patrimoniul UNESCO a Ansamblului Brâncuși chiar se punea problema disjungerii acestuia în două dosare, pentru a putea fi acceptată Coloana Infinitului, într-o primă etapă acest lucru pentru Lemnaru ar fi fost un dezastru, din acel moment nemaiputându-se elibera nici o autorizație pe Calea Eroilor, pierderile afaceristului fiind imense. Călin Lemnaru are lângă Biblioteca Județeană, 3 proprietăți adiacente, pentru care a plătit peste 2 milioane de euro. În afară de casa doctorului Lupescu a cumparat și terenul familiei dr. Saracaceanu, cât și terenul unde a existat odată sediul CITEX (acesta din urmă de la tatăl lui Dan Vâlceanu). Deci există într-adevăr un interes comun pentru demiterea lui Strâmbulescu, care nu ar fi închis ochii la toate aceste matrapazlâcuri.

SĂ IESE PRIMARUL ȘI ACUM ÎN PRESĂ SĂ SPUNĂ DACĂ NU CUMVA ACESTA ESTE ADEVĂRUL, ESTE PRESAT PUTERNIC DE LEMNARU?
CUM A AJUNS ORAȘUL LA CHEREMUL UNUI FOST MERCEOLOG LIPSIT DE BUN SIMȚ, BUN GUST ȘI SCRUPULE!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s